14:00 , 1403/10/25
کد خبر: 000105010
بازدید: 1578
خط حمله آتشین استقلال با جوما کوجو و یامگا

بلانکو و آرمان نتوانستند انتظارات را برآورده کنند و موسیمانه هم نام هر دو بازیکن را در لیست مازاد آبی‌های تهران قرار داد.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل پایگاه خبری فوتبالی، استقلال در نیم‌فصل دوم لیگ برتر خط حمله ترسناکی خواهد داشت.

استقلال در نیم‌فصل اول لیگ بیست‌وچهارم ضعف‌های زیادی در خط حمله خود داشت و هواداران هم از شرایط آرمان رمضانی و گوستاوو بلانکو رضایت نداشتند.

در نیم‌فصل دوم اما ظاهرا شرایط متفاوت خواهد بود. استقلالی‌ها در فیفادی گذشته موفق شدند با مسعود جوما به توافق برسند و این بازیکن در تقابل با سپاهان، تک‌گل آبی‌ها را وارد دروازه پیام نیازمند کرد.

جوئل کوجو، مرد سال فوتبال قرقیزستان هم دیگر بازیکنی است که از سوی مدیران استقلال خریداری شده و همراه با تیم در کیش حضور دارد تا خود را برای نیم‌فصل دوم آماده کند.

مدیران استقلال با محمدرضا آزادی هم مذاکرات مثبتی داشته‌اند و اگر اتفاق عجیبی رخ ندهد، آزادی سومین مهاجم جدید استقلال خواهد بود که کنار کوجو و جوما می‌تواند جان تازه‌ای به خط حمله استقلال ببخشد. درحال حاضر خط حمله استقلال در نیم‌فصل دوم دورنمای ترسناکی دارد اما باید دید در عمل هم اینگونه خواهد بود یا نه.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید