خاندوزی گفت: امیدواریم برنامههای جهاد کشاورزی برای بازگشت ثبات هم در تأمین و هم در قیمتهای گوشت که دغدغه مردم است، به سرانجام برسد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از میزان، سیداحسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، در پاسخ به سوالی درباره کاهش قیمت گوشت، اظهار کرد: متاسفانه در سالهای گذشته دو عامل بسیار منفی بر تولید داخلی گوشت قرمز در کشور تأثیر گذاشته است. اولاً مسائل ناشی از خشکسالیها و دوماً افزایش قیمت نهادههایی که رخ داده است.
وی افزود: با اتخاذ تدابیر لازم برای تأمین مالی آنها، دامهای مولد بخش زیادی از آنها در سالهای گذشته راهی کشتارگاه شدند. اما دولت برای جلوگیری از این موضوع در سال ۱۴۰۲، دو اقدام مهم را در دستور کار قرار داد. اقدام اول، تدبیر تأمین و عرضه کافی خوراک و نهادههای دامی که وزارت جهاد کشاورزی در اختیار آنها قرار داده و دوم، مساله تعادل بخشی به بازار از طریق واردات بود که میتوانست به طور کوتاهمدت به تنظیم بازار کمک کند.
وی اظهار داشت: امروز هم با توجه به آخرین اطلاعاتی که در دست ما قرار دارد، امیدواریم برنامههای جهاد کشاورزی برای بازگشت ثبات هم در تأمین و هم در قیمتها، که نگرانی مردم است، به سرانجام برسد.