13:33 , 1403/11/17
کد خبر: 000113308
بازدید: 1211
خبر خوش برای بازنشستگان فرهنگی: واریز پاداش پایان خدمت نزدیک است!

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از واریز باقیمانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲ در روزهای آینده خبر داد. علی فرهادی اعلام کرد که با پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش و اخذ مجوز از سران قوا، اعتبار لازم برای پرداخت این مطالبات تامین شده است. جلسه‌ای نیز با مدیران ارشد بانک‌های ملی، ملت، سپه و صادرات برگزار شده تا فرآیند واریز هرچه سریع‌تر انجام شود. این خبر می‌تواند نویدی برای بازنشستگان فرهنگی باشد که مدت‌ها منتظر دریافت کامل پاداش پایان خدمت خود بودند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از روز نو,سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از واریز باقیمانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲ در روزهای آینده خبر داد.

علی فرهادی در صفحه شخصی خود اعلام کرد: «با پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش و اخذ مجوز از سران قوا، اعتبار لازم برای پرداخت مطالبات فرهنگیان بازنشسته تأمین شده است.

در همین راستا، جلسه‌ای با مدیران ارشد بانک‌های ملی، ملت، سپه و صادرات برگزار شد تا فرآیند واریز این مبالغ هرچه سریع‌تر انجام شود.»

خبر خوش برای بازنشستگان ۱۴۰۲ | پاداش پایان خدمت به‌زودی واریز می‌شود!

در خبر خوشی برای بازنشستگان سال ۱۴۰۲، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که باقیمانده پاداش پایان خدمت این عزیزان به‌زودی واریز خواهد شد. علی فرهادی در صفحه شخصی خود از تأمین اعتبار لازم پس از پیگیری‌های مستمر وزیر آموزش و پرورش و اخذ مجوز از سران قوا خبر داد. همچنین جلسه‌ای با مدیران ارشد بانک‌های ملی، ملت، سپه و صادرات برگزار شده تا روند پرداخت این مطالبات سرعت بگیرد. بازنشستگان می‌توانند در روزهای آینده منتظر واریز پاداش خود باشند.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید