تعدادی از بازیکنان تیم فوتبال استقلال پس از جریمه عارف غلامی از سوی باشگاه، از بازیکن خاطی دفاع کردند.
به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا، پس از اعتصاب یک روزه تمرینات استقلال در هفته گذشته، مدیران این باشگاه عارف غلامی را به عنوان مقصر اصلی این اتفاق قلمداد کرده و کمیته انضباطی استقلال برای او تشکیل جلسه داد.
بر اساس تصمیم کمیته انضباطی، عارف غلامی را به کسر ۲۰ درصد از قراردادش محکوم کرد.
به دنبال این اتفاق، سیدحسین حسینی کاپیتان استقلال با انتشار پیامی از غلامی حمایت و تاکید کرد که الان زمان مناسبی نیست بازیکن و باشگاه روبروی هم قرار بگیرند. حسینی همچنین خبر داده است که اعتصاب تمرین، تصمیم تیمی بوده نه یک نفر.
تتعدادی دیگر از بازیکنان استقلال هم مثل کوین یامگا، سجاد شهباززاده، مهدی قایدی، جعفر سلمانی و… با انتشار تصاویری از غلامی در اینستاگرام خود، از این مدافع آبی پوش حمایت کردند.
بیشتر بخوانید: عارف غلامی از سوی استقلال جریمه شد
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید