08:38 , 1403/1/16
کد خبر: 000044433
بازدید: 1514
حضور کارشناس بی‌حجاب در برنامه زنده

در روزهایی که مخالفت با بی‌حجابی سرتیتر سخنرانی‌ها و تریبون‌های بسیاری از سیاسیون است، سیما با آوردن یک تحلیلگر بی‌حجاب به برنامه زنده استانداردها را جابه‌جا کرد.

به گزارش خبرنگار تلویزیونی ایونا به نقل از برترین‌ها: در روزهایی که مخالفت با بی‌حجابی سرتیتر سخنرانی‌ها و تریبون‌های بسیاری از سیاسیون است، سیما با آوردن یک تحلیلگر بی‌حجاب به برنامه زنده استانداردها را جابه‌جا کرد. این کارشناس که با نام لمیس جید و از سوییس در برنامه حاضر شده بود، البته پیش از این هم با رسانه‌های اصولگرا ارتباط داشته و حتی به برنامه‌های شبکه افق هم آمده بود.

لمیس جید که از او به عنوان استاد دانشگاه نام برده می‌شود و نظراتش معمولا با استقبال رسانه‌های داخلی مواجه است، البته در رسانه‌های بین‌المللی فرد چندان شناخته‌شده‌ای نیست. گفته می‌شود لمیس جید که نامش با تلفظ‌های لامیس جید یا لمیس ژید هم نوشته می‌شود، ظاهرا فردی سوریه‌ای و ساکن سوییس است.

این که سیما با وجود اصرار و تاکید بر حجاب اجباری، چطور برای کارشناسی از چنین چهره‌هایی بدون حجاب استفاده می‌کند هم از ابهامات و استانداردهای دوگانه‌ای حکایت می‌کند که ظاهرا برای برآورده کردن هدف، می‌تواند به هر وسیله‌ای متوسل شود.

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید