مدیرعامل سابق استقلال و دروازهبان سابق پرسپولیس که پیش از این به دلیل برخی سوء تفاهمات اقدام به طرح شکایت علیه یکدیگر کرده بودند، امروز با حضور در دادسرای فرهنگ و رسانه، به طور کامل آشتی کرده و اختلافات خود را حل و فصل کردند.
به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه ,ساعتی پیش حجت کریمی مدیریت عامل سابق باشگاه استقلال و علیرضا بیرانوند دروازهبان ملیپوش سابق پرسپولیس با حضور در دادسرای فرهنگ و رسانه (ناحیه 35) به سوء تفاهم بین خود پایان داده و با یکدیگر به صلح و آشتی رسیدند.
هواداران فوتبال دوره پرتلاطمی در باشگاه پرسپولیس و البته استقلال را به خاطر میآوردند که حجت کریمی به دنبال جذب گلر ملیپوش فوتبال ایران و پرسپولیس برای شروع پر قدرت فصل نقل و انتقالات در سال گذشته بود که این مسئله شایعات و مسائل زیادی را در پی داشت و هواداران دو تیم همچنان درباره آن صحبت میکنند.
![]()
اخیرا این مسئله باعث ایجاد حاشیههایی و آغاز یک جنگ لفظی رسانهای بین طرفین شده بود؛ جایی که علیرضا بیرانوند درباره شرایط باشگاه استقلال و پرداختهای عجیب و غریب به خودش صحبت کرده بود و حجت کریمی در واکنش این حرفها را تکذیب کرد و از عبارتی برای توصیف برخی صحبتها در مذاکرات استفاده کرد که بسیار واکنش برانگیز شد.
این مسئله باعث شد که طرفین دست به شکایت از یکدیگر بزنند؛ هم علیرضا بیرانوند از حجت کریمی شکایت کرد و هم حجت کریمی از طریق وکلایش بابت صحبتهای خلاف واقع بیرانوند را تحت شکایت قانونی خود قرار داد.
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید