16:43 , 1403/11/25
کد خبر: 000115527
بازدید: 1324
جنجال در ثانیه صفر؛ درگیری رامین رضاییان و شبانی پیش از بازی استقلال و شمس آذر

پیش از شروع بازی استقلال و شمس آذر در جام حذفی، رامین رضاییان و امیر شبانی با یکدیگر درگیر شدند.این درگیری لفظی و فیزیکی که هنگام دست دادن بازیکنان رخ داد، ناشی از کری‌خوانی‌های شبانی پس از گلزنی در بازی قبلی دو تیم بود.رضاییان دست شبانی را پس زد و همین امر منجر به بحث و جدل شدید بین این دو بازیکن شد

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , بازی استقلال و شمس آذر از مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی آغاز شد. این دیدار حساس با اتفاقی عجیب پیش از شروع مسابقه همراه شد. رامین رضاییان و امیر شبانی هنگام دست دادن بازیکنان به جر و بحث شدید لفظی پرداختند. این برخورد غیرمنتظره باعث شد تنش زیادی در همان ابتدای بازی ایجاد شود و توجه همگان را به خود جلب کند.

امیر شبانی که در بازی قبلی دو تیم پس از گلزنی به کری‌خوانی با رقیب پرداخته بود و با نشان دادن عدد 6 و چند مصاحبه دیگر باعث عصبانیت هواداران استقلال شده بود، این بار پیش از شروع مسابقه و در مراسم خوش‌وبش با واکنش تند رامین رضاییان مواجه شد. رضاییان دست شبانی را پس زد و همین اقدام به بحث و جدل لفظی میان این دو بازیکن منجر شد. این اتفاق نشان داد که تنش‌های بازی قبلی همچنان باقی مانده و به این مسابقه نیز منتقل شده است.

استقلال

استقلال

این تنش لفظی نزدیک بود به درگیری شدیدی پیش از شروع بازی تبدیل شود، اما حضور به‌موقع نیمکت‌نشینان و دیگر بازیکنان دو تیم مانع از گسترش درگیری شد. با مداخله آن‌ها، رضاییان و شبانی از هم دور شدند و شرایط به حالت عادی بازگشت. با این حال، این اتفاق پرحاشیه نوید یک بازی داغ و پرتنش را می‌دهد.

درگیری رامین رضاییان و امیر شبانی پیش از شروع بازی استقلال و شمس آذر

به گزارش ایونا نیوز ، .دیدار حساس استقلال و شمس آذر در جام حذفی، پیش از شروع بازی با حاشیه‌های زیادی همراه بود. در حالی که بازیکنان دو تیم برای دست دادن و خوش و بش به زمین آمده بودند، رامین رضاییان و امیر شبانی، بازیکن شمس آذر، با یکدیگر درگیر شدند و به جر و بحث لفظی پرداختند. این درگیری که در ثانیه صفر بازی رخ داد، باعث ایجاد تنش در ابتدای مسابقه شد و توجه تماشاگران را به خود جلب کرد. به نظر می‌رسد کری‌خوانی‌های امیر شبانی در بازی قبلی دو تیم و پس از گلزنی‌اش، هنوز هم ادامه دارد و باعث واکنش تند رامین رضاییان شده است.

 

 

 


نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید