09:26 , 1402/6/28
کد خبر: 000033515
بازدید: 1192
تجربه کاهش وزن سالم با مصرف قارچ

مصرف غذاهای غنی از فیبر مانند قارچ، به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم بسیار مهم است.

به گزارش خبرنگار سلامت ایونا، علاوه بر فیبرهای معمولی که در میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و غلات کامل یافت می‌شوند، یک منبع کمتر شناخته شده از فیبر رژیم غذایی به نام "کیتین" در اسکلت‌های سخت پوستان مانند میگو و خرچنگ، همچنین در قارچ‌ها وجود دارد.

تحقیقات انجام شده توسط محققان دانشگاه واشنگتن نشان می‌دهد که مصرف کیتین می‌تواند به بهبود هضم، کاهش چربی بدن و افزایش فرآیند کاهش وزن کمک کند. این مواد به ویژه در مدل موش مورد آزمایش قرار گرفته و نتایج نشان داده است که اثرات مثبتی بر سلامتی دارد.

علاوه بر این، فیبر رژیم غذایی به کاهش سطح کلسترول، بهبود سطح قند خون و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ هم کمک می‌کند. این نشان می‌دهد که مصرف غذاهای غنی از فیبر به عنوان بخشی از رژیم غذایی متنوع و سالم برای حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است.

به علاوه، کیتین یک بیوپلیمر طبیعی است که در اسکلت‌های سخت پوستان مانند میگو و خرچنگ و همچنین در دیواره‌های سلولی قارچ‌ها یافت می‌شود. این ماده تاثیرات مثبتی در بهبود فرآیندهای هضمی و کاهش چربی بدن دارد.

کیتین کاربردهایی مشابه پروتئین کراتین در ناخن‌های انسانی دارد. این ماده در حشرات و اسکلت‌های سخت پوستان به پوشش محافظ خود سختی و مقاومی می‌بخشد.

کیتوزان، نوعی از کیتین است که به عنوان یک افزودنی غذایی معمولاً در مکمل‌ها استفاده می‌شود. به عنوان یک نوع فیبر نامحلول، کیتین در آب حل نمی‌شود و از طریق سیستم گوارش به جابجایی مواد و کمک به فرآیند هضم کمک می‌کند.

تجربه کاهش وزن سالم با مصرف قارچ

مزایای کیتین برای بدن

علاوه بر این، تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که کیتین مزایای دیگری را برای بدن فراهم می‌کند، از جمله:

  • • به عنوان یک پربیوتیک در میکروبیوم روده عمل می‌کند
  • • کاهش التهاب
  • • جلوگیری از یبوست
  • • بهبود کاهش وزن
  • • محافظت از پوست.

دکتر «استیون ون دایکن»، نویسنده اصلی این مطالعه، توضیح داد: «مصرف فیبر رژیم غذایی با متابولیسم سالم همراه است.»

در طول مطالعه، دانشمندان پاسخ سیستم ایمنی بدن را در حین هضم کیتین پیدا کردند. کیتین به طور خودکار پاسخ ایمنی را ایجاد می‌کند و به سلول‌های معده می‌گوید تولید آنزیم‌ها به نام کیتینازها را برای تجزیه کیتین افزایش دهند.

دکتر ون دایکن ادامه داد: «ما مطالعه کردیم که چگونه کیتین توسط کیتینازهای بدن شکسته یا هضم می‌شود. این اتفاق پس از خوردن کیتین رخ می‌دهد، و فرایند هضم با فعال کردن سلول‌های سیستم ایمنی بدن که بر چاقی و متابولیسم نیز تأثیر می‌گذارد، افزایش می‌یابد. ما فکر می‌کنیم که مداخله در این مسیر ممکن است راهی برای بهبود سلامت متابولیک باشد.»

منبع: مدیکال نیوز

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید