15:06 , 1403/10/22
کد خبر: 000104310
بازدید: 1158
تاجرنیا: رتبه دهم جدول، جایگاه استقلال نیست!

نماینده تام‌الاختیار هلدینگ خلیج‌فارس در باشگاه استقلال خطاب به اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه گفت: از آنها می خواهم کمتر مصاحبه کنند.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه، علی تاجرنیا که به عنوان نماینده تام‌الاختیار هلدینگ خلیج‌فارس در استقلال و رییس هیئت مدیره باشگاه کار خود را شروع کرده، امروز در جمع خبرنگاران حضور یافت و صحبت‌های جالبی را درباره تغییرات صورت گرفته در مدیریت باشگاه انجام داد.

تاجرنیا وقتی با پرسشی درباره نقل و انتقالات باشگاه مواجه شد، گفت: نقل و انتقالات و بحث‌های دیگر فنی است؛ من نماینده هلدینگ در باشگاه استقلال هستم و قرار است بر عملکرد باشگاه نظارت کنم. مسائل فنی برعهده تیم فنی و مربیان است و تصمیم‌گیری هم در اختیار هیئت مدیره است. او ادامه داد: مسئله مشخص این است که جایگاه تیم بزرگ استقلال دهم جدول نیست. بنای دوستان ما در هیئت مدیره این است که از فرصت باقیمانده تا نیم فصل استفاده کنند و خواسته‌های مربیان را برآورده کنند و تیم هم تقویت شود.

نماینده هلدینگ خلیج‌فارس در استقلال در ادامه درخواستی از مدیران جدید باشگاه داشت که جالب بود. او گفت:  قرار این است که خیلی مصاحبه نکنیم و ان‌شاءالله کارهایی انجام بشود و گزارش آن منتشر شود. اینکه صحبت کنیم و ببینیم چقدر محقق می‌شود، اشکال است. در کشور ما حرف زیاد زده می‌شود و عمل نمی‌شود. خواهشم از هیئت مدیره این است که فرصت بدهند تا کارها انجام شود و از خبرنگاران هم می‌خواهم کمتر مصاحبه بگیرند!»

اقدام مدیران استقلال برای حل مشکل غلامپور

مدیران تازه‌وارد استقلال برای برطرف کردن ماجرای پیش آمده بهزاد غلامپور اقدام خواهند کرد. قبل از انجام تغییرات مدیریتی در باشگاه استقلال فرشید سمیعی مدیرعامل پیشین آبی‌ها خواهان جدایی بهزاد غلامپور از کادرفنی این تیم شده بود. بعد از برکناری سمیعی، غلامپور که درباره اتفاقات سکوت کرده بود، امروز مصاحبه‌ای تند را علیه مدیرعامل پیشین استقلال انجام داد. در چنین شرایطی مدیران استقلال در صدد هستند تا مسئله پیش آمده برای غلامپور را تا حد امکان برطرف کنند.

موضوع احتمال جدایی غلامپور از کادرفنی استقلال از سوی خبرنگارانی که مقابل باشگاه بودند، با علی تاجرنیا نماینده هلدینگ خلیج فارس در استقلال مطرح کردند که او پاسخ داد: من خواهش می‌کنم اینطور مسائل که فنی است را از من نپرسید. وظیفه من در باشگاه استقلال چیز دیگری است. مشکل ما این است که افراد در سر جای خودشان نبودند و درباره وظایف خود صحبت نمی‌کردند.

او افزود: با این حال من هم شنیدم که بحث هایی وجود دارد. ان‌شاءالله هر اتفاقی بیفتد از طریق روابط عمومی باشگاه اطلاع‌رسانی می‌شود اما در این مورد خاص می‌دانیم که قبل از استقرار هیئت مدیره جدید باشگاه ظاهرا بحثی درباره آقای غلامپور وجود داشته که ما در حال بر طرف کردن آن هستیم.

واکنش نماینده مالک استقلال به جذب آزادی و کریمی

نماینده هلدینگ خلیج فارس در استقلال اعلام کرد که در نقل و انتقالات بر اساس نظر کادرفنی جلو می‌روند.یکی از موضوعاتی که با تغییرات مدیریتی در استقلال باعث نگرانی هواداران شده، بحث نقل و انتقالات و جذب بازیکن در نیم فصل است. مدیریت پیشین استقلال مذاکره با برخی بازیکنان را برای استخدام شروع کرده بود و حالا مشخص نیست این مسئله ادامه می‌یابد یا خیر.

علی تاجرنیا نماینده هلدینگ خلیج‌فارس در باشگاه استقلال امروز در خصوص نقل و انتقالات باشگاه در فصل زمستان توضیح داد.

تاجرنیا درباره نامه‌نگاری‌هایی که مدیریت سابق برای جذب نفراتی مثل محمد قربانی، محمدرضا آزادی و علی کریمی انجام داده بود، گفت: کسی اگر با واقعیت‌های فوتبال ایران آشنا باشد، می‌داند که این نامه‌نگاری‌ها به تنهایی نمی‌تواند در نقل و انتقالات اثرگذار باشد. بسیاری از نقل و انتقالات در بخش‌های اول بدون نامه‌نگاری انجام می‌شود و خیلی وقت‌ها از چشم رسانه‌ها پنهان است.او ادامه داد: اینکه فکر کنید چارچوب‌ها تغییر می‌کند، اینطور نیست. به خواسته‌های گذشته احترام می‌گذاریم و بر اساس توانمندی‌ها و امکانات همان مسیر را دنبال می‌کنیم. خواسته‌های کادرفنی برای ما مهم است.

تاجرنیا افزود: در نقل و انتقالات پیچیدگی‌هایی داریم اما باید بدانیم جهت‌گیری ما ادامه مسیری است که در گذشته بوده و بر مبنای نظرات کادرفنی جلو می‌رویم.

 

نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید