کوکو اسفناج با آهن زیادی که در آن وجود دارد، میتواند از کمبود آهن در بدن جلوگیری کند.
به گزارش خبرنگار سلامت ایونا، آیا میدانستید خوردن اسفناج با گوشت همراه، انرژی شما را چند برابر میکند؟
کوکو اسفناج با آهن زیادی که در آن وجود دارد، میتواند از کمبود آهن در بدن جلوگیری کند. با دنبال کردن مراحل آسان پخت کوکو اسفناج، میتوانید از این غذای پرمزه و مغذی بهرهمند شوید.
اسفناج، تخممرغ، گوشت چرخکرده، پیاز، سیبزمینی، پنیر پارسان، گل سرخ آسیابشده، روغن و زعفران آبشده از جمله مواد لازم برای پخت کوکو اسفناج هستند.
مواد لازم
۵۰۰ گرم اسفناج خردشده
۴ عدد تخممرغ
۱۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ عدد پیاز متوسط
۲ عدد سیبزمینی درشت
یک قس پنیر پارسان
یک قس گل سرخ آسیابشده
روغن به مقدار لازم
۲ قس زعفران آبشده
۱. سیبزمینیها را در یک قابلمه آبپز کنید. پیاز را خلالی ریز کنید و در یک تابه تفت دهید تا طلایی شود. بعد اسفناجهای خردشده را اضافه کنید و تفت دهید.
۲. سیبزمینیهای آبپز را پس از سردشدن رندهکرده و تخممرغها را داخل آن بشکنید و کاملا با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل، گل سرخ، پنیر و زعفران را اضافه کرده و هم بزنید. در مرحله بعد، گوشت چرخکرده و اسفناج را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
۳. حالا در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. مایه آماده شده را داخل آن ریخته و روی آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت روی حرارت پخته شود. بعد کوکو را برش بزنید و یکییکی برشها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم کاملا بپزد.
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید