انواع مربا و ترشیجات

دو روش ساده و خوشمزه برای درست کردن ترشی بادمجان لیته را یاد بگیرید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

آموزش و طرز تهیه ترشی گل کلم با آب گوجه را در این گزارش ببینید.

طرز تهیه مربای پوست هندوانه خوشمزه و شیرین را مشاهده کنید.

کیمچی یک غذای کره ای است که بسیاری از ایرانی ها نیز دوست داشند حداقل یکبار آن را امتحان کنند. فیلم طرز تهیه کیمچی اصل کره (فوری و لذیذ) را در ادامه مطلب ببینید.

مربای به یکی از لذیذترین و محبوب ترین مرباها در ایران است که بیشتر در سفره صبحانه از آن استفاده می شود. در ادامه مطلب طرز تهیه مربای به خانگی درج شده است.

برای تهیه کمپوت نیازی نیست که به یک فروشگاه بروید با داشتن چند سیب می توانید بهترین و سالم ترین کمپوت سیب را تهیه کنید.

در تابستان از خوردن میوه ها سیر نمی شویم و مربا درست کردن و مصرف آن در زمستان بسیار خوشایند است. سر صبحانه دنبال چیزی شیرین می گردیم تا آخرین لقمه خود را بخوریم.

با توجه به خواص بی نظیز انجیز از آهن گرفته تا ویتامین C در این مطلب طرز تهیه شیره انجیر را آموزش خواهیم داد.

یکی از ترشی های مورد علاقه ما ایرانی ها خیارشور است. حفظ قوام آنها در حالت ترد و جلوگیری از له شدن یکی از مهمترین نکات در زمان درست کردن خیارشور است.

همه مردم مرباها و ترشیجات خانگی را به نمونه های صنعتی ترجیح می دهند در این مطلب قصد داریم یک دستور پخت مربای خانگی بسیار لذیذ را با شما به اشتراک بگذاریم.