13:14 , 1404/1/27
کد خبر: 000133097
بازدید: 1164
اعتراف تلخ سرمربی استقلال تهران: اعتماد هواداران استقلال را از دست داده‌ایم؛ باید از صفر شروع کنیم

میودراگ بوژوویچ، که پس از هفت بازی رسمی هنوز موفق به کسب پیروزی با این تیم نشده، در آستانه دیدار حساس امروز مقابل گل‌گهر، به صراحت از وضعیت بحرانی رابطه تیم با هواداران و از دست رفتن اعتماد آن‌ها سخن گفت. او با پذیرش عمق ناامیدی هواداران به دلیل ثبت یکی از ضعیف‌ترین فصول تاریخ باشگاه، تاکید کرد که تنها راه بازگرداندن این اعتماد، کسب پیروزی در بازی‌های باقی‌مانده است و این فرآیند اعتمادسازی باید "از صفر" آغاز شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , میودراگ بوژوویچ، سرمربی اهل مونته‌نگرو تیم استقلال، همچنان در جستجوی نخستین پیروزی خود با آبی‌پوشان پایتخت است. او از زمان حضورش در استقلال، طی هفت مسابقه رسمی موفق به کسب هیچ بردی نشده و حاصل کارش، چهار شکست و سه تساوی بوده است. این آمار باعث شده تا فضای ناامیدی شدیدی بر هواداران استقلال حاکم شود و بسیاری از آن‌ها به طور کامل از تیمشان قطع امید کرده‌اند.

اگرچه احتمال سقوط استقلال به دسته پایین‌تر بسیار ضعیف و دور از ذهن به نظر می‌رسد، اما از منظر محاسبات ریاضی این سناریو هنوز منتفی نیست. در صورتی که آبی‌پوشان در چهار هفته پایانی نتوانند امتیازات لازم را کسب کنند و همزمان رقبای پایین‌جدولی نتایج بهتری بگیرند، خطر در کمین خواهد بود. البته این اتفاق بیشتر به یک فاجعه فوتبالی شبیه است تا یک پیش‌بینی محتمل، اما استقلالی‌ها که نمی‌خواهند حتی این احتمال کوچک را هم تجربه کنند، باید از همین حالا خود را برای یک پایان قدرتمند در فصل آماده سازند.

بوژوویچ در نشست خبری پیش از بازی با گل‌گهر صراحتاً به این موضوع اشاره کرد که تنها راه بازسازی رابطه با هواداران، کسب پیروزی است. او و شاگردانش به‌خوبی می‌دانند که صبر هواداران به سر آمده و این تیم، در حال رقم زدن یکی از بدترین عملکردهای تاریخ خود است. نتایج استقلال در این فصل به حدی ضعیف بوده که حتی هواداران قدیمی و صبور تیم هم لب به انتقاد گشوده‌اند. حالا استقلال چهار هفته برای جبران فرصت دارد و در این مسیر، بوژوویچ باید از صفر شروع کند و گام‌به‌گام اعتماد ازدست‌رفته را بازگرداند.

دو شکست اخیر استقلال برابر فولاد و تراکتور، فشارها را به اوج خود رسانده و اگر این تیم مقابل گل‌گهر نیز نتیجه‌ای مطلوب نگیرد، ممکن است این بازی آخرین فرصت بوژوویچ روی نیمکت آبی‌ها باشد. در روزهای اخیر، شایعاتی مبنی بر پایان همکاری احتمالی او با باشگاه به گوش می‌رسد؛ شایعاتی که اگرچه رسمی نشده‌اند، اما در فضای ناامیدانه فعلی، چندان هم دور از ذهن نیستند. بوژوویچ که پیش‌تر در فوتبال ایران و اروپا کارنامه قابل قبولی داشته، اکنون برای حفظ اعتبار حرفه‌ای خود نیاز به یک پیروزی حیاتی دارد؛ پیروزی‌ای که می‌تواند نخستین گام برای نجات استقلال از بحران باشد.

اعتراف تلخ بوژوویچ: اعتماد هواداران استقلال تهران از دست رفته؛ فقط برد می‌تواند مرهم باشد!

میودراگ بوژوویچ، به واقعیت تلخ عدم کسب پیروزی در هفت دیدار اخیر اذعان کرده و تاکید دارد که تنها راه بازگرداندن اعتماد از دست رفته هواداران، کسب نتایج مثبت و پیروزی در دیدارهای پیش رو است. او به خوبی از عمق ناامیدی و انتقادات فزاینده هواداران آگاه است و می‌داند که استقلال یکی از بدترین دوره‌های تاریخ خود را سپری می‌کند. با وجود اینکه خطر سقوط هنوز به طور جدی استقلال را تهدید نمی‌کند، اما برای جلوگیری از هرگونه سناریوی ناخوشایند و ترمیم رابطه با هواداران، بوژوویچ و شاگردانش چاره‌ای جز کسب پیروزی در چهار هفته پایانی ندارند و سرمربی مونته‌نگرویی باید کار سخت اعتمادسازی را از نقطه صفر آغاز کند.

به گزارش ایونا نیوز ، کارنامه میودراگ بوژوویچ روی نیمکت استقلال تا به اینجای کار، آماری ناامیدکننده و دور از انتظار بوده است. سرمربی اهل مونته‌نگرو که با امیدهای فراوان هدایت آبی‌پوشان پایتخت را بر عهده گرفت، در هفت مسابقه رسمی که روی نیمکت این تیم نشسته، هنوز طعم شیرین پیروزی را نچشیده و حاصل کار او چهار شکست و سه تساوی بوده است؛ نتایجی که استقلال را در جایگاه نازل دوازدهم جدول قرار داده است.

این عملکرد ضعیف، سایه سنگینی از ناامیدی و یاس را بر اردوی هواداران پرشمار استقلال گسترانده است. صبر هواداران که فصلی کابوس‌وار را پشت سر می‌گذارند، به سر آمده و بسیاری از آن‌ها، حتی قدیمی‌ترین و صبورترین هواداران نیز، امید خود را به این تیم از دست داده و لب به انتقادات تند گشوده‌اند. استقلال در حال سپری کردن یکی از بدترین فصول تاریخ پر افتخار خود است.

اگرچه سقوط به دسته پایین‌تر با توجه به فاصله امتیازی و بازی‌های باقی‌مانده، سناریویی بسیار بعید و دور از ذهن به نظر می‌رسد و بیشتر به یک "فاجعه فوتبالی" شبیه است تا یک پیش‌بینی واقع‌بینانه، اما از نظر محاسبات ریاضی، این خطر هنوز به طور کامل منتفی نشده است. در صورتی که آبی‌پوشان در چهار هفته پایانی نتوانند امتیازات لازم را جمع‌آوری کنند و همزمان تیم‌های پایین‌جدولی نتایج فوق‌العاده‌ای بگیرند، خطر همچنان در کمین خواهد بود. استقلالی‌ها برای پرهیز از حتی فکر کردن به چنین احتمالی، باید فصل را با تمام قدرت به پایان برسانند.

در چنین شرایطی، میودراگ بوژوویچ در نشست خبری پیش از بازی حساس امروز (چهارشنبه) مقابل گل‌گهر سیرجان، به خوبی به عمق مشکل و شکاف ایجاد شده بین تیم و هواداران واقف بود. او با صراحتی قابل توجه اعتراف کرد که تنها راه برای ترمیم این رابطه و بازسازی اعتماد از دست رفته، کسب پیروزی است. سرمربی استقلال گفت: «باید رابطه‌مان با هواداران بهبود یابد و این تنها با کسب برد امکان‌پذیر است.»

او و شاگردانش به خوبی می‌دانند که دیگر فرصتی برای آزمون و خطا باقی نمانده است. بوژوویچ خود را در موقعیتی می‌بیند که باید فرآیند اعتمادسازی را عملاً "از صفر" آغاز کند و تلاش کند تا گام به گام، با کسب نتایج مطلوب در چهار بازی پایانی فصل، دل هواداران ناامید را دوباره به دست آورد. دیدار امروز مقابل گل‌گهر، اولین گام در این مسیر دشوار و شاید آخرین فرصت برای شروع این بازگشت باشد.


نظر شما






نظرات

آخرین اخبار

اخبار پر بازدید