طرز تهیه کیک زردآلو و روغن زیتون
طرز تهیه کیک زردآلو و روغن زیتون

امروز هم برایتان یک کیک رژیم را آموزش می دهد و نسبت به کیک‌های دیگر بسیار کم کالری است این کیک بسیار ساده است

مواد لازم:

شکر: ۱۷۵ گرم
شیر: ۲۳۰ میلی‌لیتر
پوست رنده‌شده لیموترش درشت: ۱ عدد
وانیل: ¼ قاق چایخوری
روغن زیتون فرابکر: ۱۰۰ میلی‌لیتر
تخم‌مرغ : ۲ عدد – کمی هم‌زده باشند
آرد سفید گلها: ۱۹۰ گرم
آرد بادام: ۲۵ گرم
بکینگ‌پودر: ۱/۲-۱ قاشق چایخوری
جوش‌شیرین: ½ قاشق چایخوری
نمک: ¼ قاشق چایخوری
زردآلو چهار قاچ شده: ۶ عدد
بادام پرک: به مقدار لازم برای روی کیک

 

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. یک قالب کمربندی ۲۰ سانتی‌متری را چرب و آردپاشی کنید. کف قالب هم کاغذ روغنی بیندازید.
شکر، شیر، پوست رنده‌شده لیموترش و وانیل را در یک شیرجوش ریخته و روی حرارت کم بگذارید. مدام هم بزنید که شکر به خوبی حل شود. اجازه ندهید مواد بجوشند و زمانی که نزدیک به جوش آمدن شد، ظرف را از روی حرارت بردارید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند تا خنک شود.
در یک کاسه بزرگ مواد خشک (آرد، بکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک) را با هم الک کنید. آرد بادام را هم جدا روی باقی مواد الک کنید و هم بزنید.
روغن زیتون، تخم‌مرغ‌های هم‌زده و مخلوط شیر که ولرم شده است را به مواد خشک اضافه کنید و با چنگال به آرامی هم بزنید تا مواد خشک و تر مخلوط شوند.
خمیر کیک را در قالب بریزید و تکه‌های زردآلو را روی آن بچینید، سپس پرک بادام را به مقدار دلخواه روی کیک بپاشید.
کیک را به مدت تقریبی ۳۵-۳۰ دقیقه در فر داغ بپزید تا زمانی که روی آن رنگ بگیرد و تِستر تمیز از داخل کیک بیرون بیاید.
اجازه دهید کیک ده دقیقه داخل قالب خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید.

پایگاه خبری نگاه ایرانیان_ایونانیوز