طرز تهیه پودینگ موز با سس کارامل
طرز تهیه پودینگ موز با سس کارامل

امروز در بخش آشپزی می‌خواهیم شما را با یک دسر خوشمزه و مقوی آشنا کنیم. البته توجه داشته باشید که به دلیل وجود خامه در دسر چربی آن هم بالاست و به افرادی که چربی خون بالایی دارند پیشنهاد نمی‌شود.

مواد لازم:

نان باگت فرانسوی: ۱ عدد بزرگ – مکعبی خردشده
شیر: ۱ لیتر
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ پیمانه
وانیل: ¼ قاشق چایخوری
موز رسیده: ۴ عدد – له‌شده
کشمش پلویی: ۱ پیمانه
جوزهندی رنده شده:۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری

برای سس:

آب: ۱/۳ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
خامه قنادی: ½ پیمانه
کره: ۱ قاشق سوپخوری
نمک: ۱ پنس

طرز تهیه:

قطعات خردشده نان را در یک کاسه بزرگ بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید مواد یک ساعت در دمای محیط بمانند تا شیر به خوبی جذب نان بشود.
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
شکر، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی هم بزنید. این مایه را به نان خیس‌خورده اضافه کنید و سپس موزهای له‌شده، ادویه‌ها و کشمش را اضافه کنید. در حدی که مواد مخلوط شوند هم بزنید.
مایه پودینگ را در یک ظرف مناسب فر با ابعاد ۲۰*۳۰ سانتیمتر ریخته و اجازه دهید حدود یک ساعت در فر گرم‌شده بپزد.
در همین حین سس کارامل را آماده کنید. یک شیرجوش متوسط را روی حرارت متوسط رو به بالا گذاشته و ابتدا آب و سپس شکر را در آن بریزید. مواد را هم نزنید. اجازه دهید شکر بر اثر حرار ذوب و با آب مخلوط شود. زمانی که رنگ محلول به سمت طلایی رفت، شیرجوش را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود. حالا وانیل و خامه را اضافه کرده و پس از آن نمک و کره را هم بیافزایید و آنقدر هم بزنید تا یک سس یکدست و غلیظ به دست بیاید.
زمانی که پودینگ را از فر بیرون آوردید حدود نیم ساعت صبر کنید، سپس این سس را روی آن ریخته و سرو کنید.

 

پایگاه خبری نگاه ایرانیان_ایونانیوز