طرز تهیه سوپ قارچ مجارستانی
طرز تهیه سوپ قارچ مجارستانی

با آموزش تهیه یک سوپ فوق‌العاده در خدمت شما مخاطبان گرامی هستیم.

مواد لازم:

کره: ۴ قاشق سوپ‌خوری
پیاز بزرگ: ۱ عدد خرد شده
قارچ اسلایس شده: ۴۰۰ گرم
آرد سفید:۳ قاشق سوپ‌خوری
پاپریکا: ۱ قاشق سوپ‌خوری
آب مرغ یا گوشت: ۳ پیمانه
سس سویا: ۳ قاشق سوپ‌خوری
شیر: ۱ پیمانه
ماست خامه‌ای: ½ پیمانه
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپ‌خوری
شوید تازه: ۱ قاشق سوپ‌خوری
جعفری تازه: ¼ پیمانه خرد شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

کره را داخل یک قابلمه ذوب کنید و پیاز و قارچ را در آن تف دهید. حرارت باید متوسط رو به بالا باشد. حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که آب قارچ‌ها گرفته شود، تف داده و هرازگاه هم بزنید.
آرد سفید و پاپریکا را به قارچ و پیاز اضافه کرده و ۳-۲ دقیقه دیگر تف دهید.
آب مرغ، سس سویا و شیر را اضافه کرده و مواد را به جوش بیاورید. سپس حرارت را ملایم کرده، درپوش قابلمه را گذاشته و بگذارید مواد ۱۵-۱۰ دقیقه بپزند.
قابلمه را از روی حرارت بردارید. ماست خامه‌ای، آب لیموترش، شوید و جعفری را داخل سوپ ریخته و مخلوط کنید.

نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و سپس سرو کنید.

 

پایگاه خبری نگاه ایرانیان_ایونانیوز