برانچ وعدهای است که به عنوان صبحانه دیرهنگام یا ناهار پیش از موعد خورده میشود. میتوان آن را یک صبحانه سنگین یا ناهار سبک در نظر گرفت.
مواد لازم:
سوسیس دلخواه (پنیری نباشد): ۴۰۰ گرم
خمیر کروسان: ۲ بسته
پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
سوسیسها را چرخ یا رنده کنید و در یک تابه نچسب تف دهید تا تقریبا بپزند اما خشک نشوند. نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس پنیر خامهای را هم داخل تابه ریخته و به خوبی مخلوط کنید. وقتی پنیر نرم و با سوسیسها مخلوط شد، تابه را از روی حرارت بردارید.
فر را روی صد و هشتاد درجه سانتیگراد روشن کنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و روی آن را هم چرب کنید.
یک بسته خمیر کروسان را باز کنید و روی سینی فر پهن کنید. مواد سوسیسی را روی آن پخش کنید اما لبههای خمیر را به اندازه یک سانتیمتر خالی بگذارید.
خمیر دوم را هم باز کنید و روی مواد پهن کنید. لبههای خمیر بالا و پایین را با انگشت به هم فشار دهید تا چهار طرف کروسان بسته شود.
کروسان را به مدت پانزده تا بیست دقیقه داخل فر بگذارید. وقتی روی خمیر رنگ گرفت آن را خارج کنید.
اجازه بدهید کمی از حرارات بیوفتد و سپس به قطعات دلخواه برش بدهید.
پایگاه خبری نگاه ایرانیان_ایونانیوز