سالاد میگو
سالاد میگو

سالاد میگو یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار در سراسر جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم از جایگاه خاصی برخوردار است. سالاد میگو را می‌توانید در مهمانی‌های خود به عنوان یک سالاد خاص جایگزین سالادهای مرسوم مثل سالاد فصل و سالاد ماکارونی کنید.

مواد لازم:

میگو پاک‌شده: ۴۰۰ گرم
لیموترش بزرگ: یک عدد (چهار قاچ‌شده)
کرفس ریز خردشده: ۱/۲ پیمانه
پیاز قرمز ریز خردشده: ۳ قاشق سوپخوری
آب لیموترش تازه: ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
سس مایونز: ۱/۲ قاشق سوپخوری
سس خردل: یک قاشق چایخوری
شوید تازه و خردشده: ۲ قاشق سوپخوری و کمی بیشتر برای تزئین
آب یخ: یک کاسه متوسط

 

طرز تهیه:

مقداری آب و نمک را در یک قابلمه به جوش آورید(مقدار آب باید به قدری باشد که میگوها در آن شناور شوند، نه بیشتر از آن).
قاچ‌های لیموترش را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید. پس از چند ثانیه میگوها را هم داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید میگوها فقط دو تا سه دقیقه بپزند (تا زمانی که صورتی ‌رنگ شوند). سپس آن‌ها را آبکش کرده و بلافاصله در کاسه آب یخ بریزید. این کار روند پخت میگو را متوقف می‌کند، چون اگر زیاد بپزد سفت و بدطعم خواهد شد.
پس از یک دقیقه میگوها را دوباره آبکش کنید.
باقی مواد را با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. حالا در یک کاسه مناسب، میگوها را با سس مخلوط کنید.
می‌توانید این سالاد را بلافاصله سرو کنید.
در صورت تمایل می‌توانید روی ظرف را سلفون کشیده و سالاد را تا یک روز در یخچال نگهداری کنید.