دیپ گرم اسفناج و پنیر
دیپ گرم اسفناج و پنیر

دیپ گرم اسفناج و پنیر، یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید. طرفداران پنیر با ما همراه باشید!

مواد لازم:
پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم
خامه ترش: یک پیمانه
برگ اسفناج تازه: ۳۰۰ گرم
سیر رنده‌شده: ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر پارمزان رنده‌شده: ½ پیمانه
پنیر موزارلا رنده‌شده: ½-۱ پیمانه
جعفری تازه و خردشده: یک قاشق سوپخوری
اسپری روغن برای چرب کردن
طرز تهیه:
اسفناج را کمی تف دهید تا نرم شود و آب اضافه آن کشیده شود. بگذارید سرد شود و سپس آن را بکوبید یا با چنگال له کنید. (مثل زمانی که می‌خواهید ماست و اسفناج تهیه کنید.)
فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. کف و دیواره یک ظرف فر کوچک را با اسپری روغن چرب کنید.
پنیر خامه‌ای، خامه ترش، اسفناج، سیر رنده‌شده، نمک، فلفل، پارمزان و ¾ پیمانه موزارلا را داخل یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
این مواد را داخل ظرف مخصوص فر بریزید و باقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید. بگذارید ظرف حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند تا پنیرها کاملا نرم و ذوب شوند. در این مرحله حرارت فر را خاموش کرده و گریل را برای یکی دو دقیقه روشن کنید تا روی دیپ برشته شود.
پس از اینکه دیپ آماده شد و آن را از داخل فر بیرون آوردید، جعفری خردشده را روی آن بپاشید.
این دیپ خوشمزه را می‌توانید با انواع نان‌های خشک، شورینی و چیپس‌ها میل کنید.
پایگاه خبری نگاه ایرانیان_ایونانیوز