دستور تهیه حموص کدو حلوایی
دستور تهیه حموص کدو حلوایی

اگر ویروس‌های زمستانه، شما را تب‌دار کرده‌اند، با این دستور ساده، حمص کدو حلوایی درست کنید. این دسر پرخاصیت، دمای بدنتان را در روزهای بیماری کاهش داده و شما را از کم‌خوابی نجات می‌دهد.

کدو حلوایی منبعی غنی از فیبر، ویتامین B، ویتامین A و آنتی اکسیدان‌هاست و می‌تواند سیستم ایمنی بدنتان را در این فصل سرد تقویت کرده و سرفه‌هایتان را در روزهای سرد زمستان آرام کند.

مواد لازم:

نخود _ پخته‌شده: ۱ پیمانه

پوره کدو حلوایی: ۱ پیمانه

نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن زیتون: ۱ قاشق سوپخوری

ارده: ۲ قاشق سوپخوری

آب لیموترش تازه: ۲ قاشق سوپخوری

سیر: ۳ حبه

 

 

طرز تهیه:

تمام مواد را داخل کاسه غذاساز (یا اگر نبود، پارچ مخلوط‌کن) بریزید و آنقدر میکس کنید تا مخلوطی کِرِمی و لطیف به دست بیاید.

اگر حموص به نظر خشک و بیش از حد غلیظ بود، کم‌کم به آن روغن زیتون بیشتر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

می‌توانید بنا به ذائقه خود مقدار ادویه‌ها را کمتر یا بیشتر کنید.

موقع سرو در صورت تمایل کمی روغن زیتون، پودر پاپریکا و مغز کدو روی حموص بپاشید.

 

 

پایگاه خبری نگاه ایرانیان_ایونانیوز